+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τα αγώγιμα μελάνια και επικόλληση Επιχειρήσεις: όλα αλλάζουν

Τα πάντα αλλάζουν στα αγώγιμα μελάνια και Διοίκησης Επιχειρήσεων πάστα s. IDTechEx e stimates ότι αγώγιμα μελάνια και πάστες αγορά θα φτάσει σχεδόν $ 1,7 δις το 2026 σε τρέχουσες τιμές μετάλλων. Μικρο-μεσαίες ασημένια αγώγιμες πάστες θα κυριαρχήσουν στην αγορά, ελέγχοντας σχεδόν το σύνολο της αγοράς το 2016.
 
Νανοσωματίδια αργύρου, ωστόσο, θα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική, βρίσκοντας χρήση σε μια σειρά για αναδυόμενους τομείς εφαρμογών για να γίνει μια αγορά $ 80 εκατομμύρια το 2026. Ο χαλκός θα παραμείνει σχετικά ανώριμη τεχνολογία, αλλά θα επιτευχθεί περιορισμένη επιτυχία καθώς τα νέα συστήματα σκλήρυνσης εγκατασταθεί για να ανοίξει το πόρτα σε πωλήσεις μελάνι χαλκού.
 
Η βιομηχανία ηλιακό πάνελ θα είναι 1.5k αγορά τόνο το 2016 για screenprinted ψήσιμο τύπου αγώγιμες πάστες. Σε επίπεδο πάστα, μια νέα ομάδα προμηθευτών θα έρθει σύντομα να κυριαρχήσει αυτή την επιχείρηση, ενώ σε επίπεδο σκόνης, οι χρήστες θα αναγκάσει μέσα από μια πιο διαφοροποιημένη βάση προμηθευτών.
 
Η αγορά ηλεκτροδίων αφής άκρο της οθόνης θα συνεχίσει την παρακμή της. Το πλάτος γραμμής-over-spacing (L / S) μειώθηκε σε 20/20, ωθώντας τελάρο με το πρότυπο PTFs πέρα από τα όριά της και ανοίγοντας την πόρτα για να φωτο-πάστες. Τεχνικές χαρακτικής που βασίζονται θα βρείτε επιπλέον δυνατότητες, όπως η στεφάνη περιορίζεται περαιτέρω, ενώ πρότυπο PTFs θα διατηρήσει κάποιο μερίδιο στο τέλος χαμηλού κόστους της αγοράς.
 
Αισθητήρες όπως αισθητήρες κίνησης του αυτοκινήτου, τυπωμένες αισθητήρες piezoresistive και ορισμένες εκδόσεις των αισθητήρων γλυκόζης θα παραμείνει ένα σημαντικό τμήμα της αγοράς για αγώγιμες πάστες, όπως και ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας με μικτή ομάδα της στάσιμης παραδοσιακών και υψηλής ανάπτυξης των αναδυόμενων εφαρμογών. HF και UHF RFID αγορές κεραία θα αυξηθεί, αλλά θα δείτε το σχετικό μερίδιο αγοράς των τύπων μελανιού μετατρέψει κατά την επόμενη δεκαετία.
 
3D κεραίες γίνεται με εκτύπωση αεροζόλ θα συνεχίσει να κερδίζει έδαφος. Η προσέγγιση αυτή θα ανταγωνιστεί κατά μέτωπο με MID (φορμαρισμένο συσκευές διασύνδεσης) τεχνικές και θα γίνει ένα σημαντικό παίκτη στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Μεταλλικό πλέγμα ως εναλλακτική λύση ΑΔΜ θα κάνει αργές διεισδύσεις και παρά την εκκρεμότητα περίοδο ενοποίησης στον κλάδο TCF, δημιουργώντας ζήτηση για το ασήμι νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται για την πλήρωση ή την εκτύπωση λεπτών γραμμών.
 
Νέες αγορές θα προκύψουν και θα δημιουργήσει νέες απαιτήσεις απόδοσης. Σε καλούπι ηλεκτρονικά θα απαιτήσει μελάνια που μπορεί να τεντώσει και να επιβιώσουν της διαδικασίας θερμικής διαμόρφωσης / χύτευσης. Ηλεκτρονική υφάσματα θα απαιτήσει μελάνια που είναι πραγματικά να τεντωθεί και να αντέχουν επαναλαμβανόμενους κύκλους πλυσίματος. 3D τυπωμένα ηλεκτρονικά και εκτυπωτές PCB επιφάνεια εργασίας θα χρειαστεί την υψηλή αγωγιμότητα και μελάνια χαμηλής θερμοκρασίας για να ανοίξει τεράστιες νέες δυνατότητες πρωτοτύπων για 3D εκτυπωτές και σχεδιαστές του κυκλώματος. Όλες αυτές οι αγορές έτοιμη για ταχεία ανάπτυξη που προβλέπεται καινοτομίες της τεχνολογίας μπορεί να ικανοποιήσει τη ζήτηση της αγοράς.
 
Σημειώστε ότι η πώληση μελάνι τιμές έχουν μειωθεί λόγω της πτώσης των τιμών των πρώτων μετάλλων, αλλά πίεσε επίσης περιθώρια, με αποτέλεσμα τη μείωση στις προβλέψεις των εσόδων μας.
 
" Αγώγιμα Αγορές μελάνης 2017-2027: Προβλέψεις, Τεχνολογίες, παίκτες ," I Η τελευταία έκθεση DTechEx σχετικά με το αγώγιμο μελάνι και επικόλληση της αγοράς, παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των αγώγιμα μελάνια και την αγορά πάστα, δίνοντας λεπτομερείς προβλέψεις της αγοράς 10 ετών κατά διαστήματα με την εφαρμογή και τον τύπο υλικού, καθώς και μια λεπτομερή ανάλυση τουλάχιστον 17 υφιστάμενες και τις αναδυόμενες τομείς εφαρμογής.


IDTechEx καθοδηγεί στρατηγικές αποφάσεις των επιχειρήσεων μέσω της έρευνας και Εκδηλώσεις υπηρεσίες της, βοηθώντας σας να επωφεληθούν από τις αναδυόμενες τεχνολογίες. IDTechEx παρέχει ανεξάρτητη έρευνα, επιχειρηματική ευφυΐα και την παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις σε όλη την αλυσίδα αξίας βασίζεται στις βασικές ερευνητικές δραστηριότητες και μεθοδολογίες παρέχουν δεδομένα που ζητούνται από τους ηγέτες των επιχειρήσεων, στρατηγοί και προσκόπους αναδυόμενη τεχνολογία για να βοηθήσει τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις. Τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.IDTechEx.com, και να συζητήσουν τις ανάγκες τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με IDTechEx σε research@IDTechEx.com.