+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Νιτρικού αργύρου οξειδωτικές

Ασημένιο νιτρικό άλας είναι ένα είδος των χημικών προϊόντων, χρησιμοποιείται κυρίως σε επάργυρο, κάτοπτρο, εκτύπωση, ιατρική και άλλες βιομηχανίες, νιτρικού αργύρου είναι διαλυτό στο νερό χαρακτηριστικά, δεν έχει κανένα χρώμα, νιτρικού αργύρου υψηλής καθαρότητας του νιτρικού αργύρου για φως αντίδραση είναι σχετικά σταθερό.

Αν τα ιόντα χλωρίου, ιόντα βρωμίου, ιωδίου ιόντα, κλπ. Νιτρικού αργύρου θα αντιδράσει σε παράγει αδιάλυτο στο νερό, αδιάλυτο σε νιτρικό οξύ χλωριούχου αργύρου (λευκό ίζημα), Βρωμιούχος άργυρος (ελαφρύ κίτρινο ίζημα), ιωδιούχου αργύρου (κίτρινο ίζημα) και ούτω καθεξής. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται συχνά για να ελέγξετε την ύπαρξη των ιόντων χλωρίου.

Διαλυτό σε αιθέρα και γλυκερίνη, πολύλίγοδιαλυτόστηναιθανόλη άνυδρο, σχεδόν αδιάλυτο πυκνό νιτρικό οξύ. Το υδατικό διάλυμα είναι ασθενώς όξινο. Διάλυμα νιτρικού αργύρου περιέχει ένα μεγάλο αριθμό των ιόντων αργύρου, έτσι ώστε η οξείδωση είναι ισχυρότερη, και υπάρχει μια ορισμένων διαβρωτικό, νιτρικού αργύρου ιατρική χρήση για το Κοκκιώδης ιστός της διάβρωσης υπερπλασίας, αραιό διάλυμα για οφθαλμική λοίμωξη των μυκητοκτόνων. Μετά την τήξη, το ελαφρύ κίτρινο υγρό είναι ακόμα λευκό μετά την στερεοποίηση.

Νιτρικού αργύρου έχει μετατραπεί σε ασήμι, όταν η οργανική ουσία γίνεται γκρι και μαύρο. Καθαρού νιτρικού αργύρου είναι σταθερά στο φως, αλλά το υδατικό διάλυμα και τα στερεά φυλάσσονται συχνά σε ένα καφέ ΦΙΑΛΗ εξαιτίας της γενικής καθαρότητας του προϊόντος. Νιτρικού αργύρου αποσυντίθεται σε ασήμι, άζωτο, οξυγόνο ασημένιο νιτρικό άλας και διοξείδιο του αζώτου, όταν θερμαίνεται σε 440 ℃. υδατικό διάλυμα και διάλυμα αιθανόλης έχουν μια ουδέτερη αντίδραση του ηλιοτροπίου, το ph είναι περίπου 6. Βραστό σημείο 444 ℃ (αποσύνθεση). Οξειδωτικές. Παρουσία της οργανικής ύλης, δείτε ανοιχτό γκρι ή γκρι-μαύρο. Νιτρικού αργύρου μπορεί να αντιδράσει με μια σειρά από αντιδραστήρια να κατακρημνίσει αντιδράσεις ή αντιδράσεις συντονισμού (βλέπε συντονισμό ενώσεις). Για παράδειγμα, με το σουλφίδιο υδρογόνου αντίδραση, ο σχηματισμός της κατακρήμνισης ag2s μαύρο θειούχου αργύρου? αντίδραση με Χρωμικό κάλιο, σχηματισμό κόκκινο-καφέ χρώμιο-οξύ αργύρου Ag2cro4 υετού? αντίδραση με δισόξινο φωσφορικό νάτριο, που σχηματίζουν ίζημα ag3po4 κίτρινο φωσφορικό ασήμι? αντίδραση με ιόντα αλογόνου, νιτρικού αργύρου που σχηματίζουν ίζημα agx αλογονίδιο του αργύρου. Επίσης μπορεί να είναι με αλκαλική δράση, μορφή καφέ μαύρο οξειδωμένο ασήμι ag2o ίζημα και οξαλικό οξύ ρίζα ιόντων ενέργεια φόρμας λευκό οξαλικό οξύ ασημένια Ag2c2o4 ίζημα κλπ. Νιτρικού αργύρου μπορεί να αντιδράσει με NH3, ΣΟ και scn-να σχηματίσουν διάφορα ιόντα συντονισμού.

Αναλυτική χημεία χρησιμοποιείται για να κατακρημνίσει ιόντα χλωρίου, και το πρότυπο εργασίας του νιτρικού αργύρου χρησιμοποιείται για βαθμονόμηση διαλύματα χλωριούχου νατρίου. Η ανόργανη βιομηχανία χρησιμοποιείται για να κάνει άλλα άλατα αργύρου. Την ηλεκτρονική βιομηχανία χρησιμοποιείται στην κατασκευή των αγώγιμων συγκολλητικών, νιτρικού αργύρου καθαρισμού πράκτορες, μοριακά κόσκινα a8x, επάργυρο και live-Λειτουργώντας γάντια νέο αέριο. Φωτοευαίσθητο βιομηχανίες που χρησιμοποιούνται για να φωτογραφικού υλικού όπως ταινίες φιλμ, φωτογραφικό φιλμ ακτίνων χ και φωτογραφικό φιλμ. Ηλεκτρολυτικής βιομηχανία για ηλεκτρονικά εξαρτήματα και άλλα χειροτεχνήματα επαργυρωμένα, αλλά επίσης ένα μεγάλο αριθμό των κατόπτρων και φιάλη κενού χοληδόχου κύστης ασημί υλικό. Η βιομηχανία των μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή ασημένιες μπαταρίες ψευδάργυρου. Νιτρικού αργύρου φάρμακο χρησιμοποιείται ως βακτηριοκτόνο και διαβρωτικές παράγοντα. Η καθημερινή χημική βιομηχανία χρησιμοποιείται για βαφή των μαλλιών. Αναλυτική χημεία χρησιμοποιείται για να προσδιορίσετε το χλώριο, βρώμιο, ιώδιο κυανίου και θειοκυανικό.