+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Χρήση νιτρικού αργύρου ενεργεί

Ασημένιο νιτρικό άλας είναι ένα άχρωμο crystal, διαλυτό στο νερό. Καθαρού νιτρικού αργύρου είναι σταθερά στο φως, αλλά λόγω της έλλειψης καθαρότητα του προϊόντος σε γενικές γραμμές, το υδατικό διάλυμα και σε στερεά είναι συχνά διατηρούνται σε καφέ αντιδραστήρια μπουκάλια. Για φωτογραφικό γαλάκτωμα, ασήμι, καθρέφτη, εκτύπωση, ιατρική, βαφή, μαλλιά, Δοκιμή χλωριούχου, βρωμιούχου και ιωδιούχο, κ.λπ., χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία ηλεκτρονικών.

Φυσικές ιδιότητες

Άχρωμο orthorhombic Πεταλοειδείς διάφανα, διαλυτό στο νερό και αμμωνία, διαλυτό σε αιθέρα και γλυκερόλη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθανόλη, σχεδόν αδιάλυτο πυκνό νιτρικό οξύ. Υδατικό διάλυμα ήταν ασθενώς όξινο. Διάλυμα νιτρικού αργύρου περιέχει πολλά ασημένια ιόντα, έτσι η οξείδωση είναι ισχυρή, και μια ορισμένη διαβρωτική, ιατρική για τον πολλαπλασιασμό των ιστών κοκκοποίηση, αραιό διάλυμα για μάτι λοιμώξεις μυκητοκτόνο. Μετά από τήξη για το ελαφρύ κίτρινο υγρό, μετά από τη θεραπεία είναι ακόμα λευκό.

Χημικές ιδιότητες

Νιτρικού αργύρου στην περίπτωση μαύρο, αποσύνθεση της οργανικής ύλης γκρι αργύρου. Καθαρού νιτρικού αργύρου είναι σταθερά στο φως, αλλά λόγω της έλλειψης καθαρότητα του προϊόντος σε γενικές γραμμές, το υδατικό διάλυμα και σε στερεά είναι συχνά διατηρούνται σε καφέ αντιδραστήρια μπουκάλια. Νιτρικού αργύρου θερμαίνεται στους 440 ° C να αποσυντεθούν σε ασήμι, άζωτο, οξυγόνο και διοξείδιο του αζώτου. Υδατικό διάλυμα και το διάλυμα αιθανόλης ήταν ουδέτερη για το litmus και το pH ήταν περίπου 6. Το σημείο βρασμού του 444 ° C (αποσύνθεση). Υπάρχει οξείδωση. Παρουσία της οργανικής ύλης, δείτε το φως γίνεται γκρι ή μαύρο γκριζωπό. Νιτρικού αργύρου αντιδρά με μια σειρά των αντιδραστηρίων για καθίζηση ή συντονισμού (βλέπε συντονισμό ενώσεις). Για παράδειγμα, με το σουλφίδιο υδρογόνου αντίδραση, ο σχηματισμός της κατακρήμνισης μαύρο θειούχου αργύρου Ag2S? με καλίου χρωμικό αντίδραση, ο σχηματισμός χρωμικού κοκκινωπό καφέ αργύρου Ag2CrO4 Υετός? με δινατρίου άλατος υδρογόνου φωσφορικό αντίδραση, ο σχηματισμός του ασημί κίτρινο φωσφορικό Υετός Ag3PO4? Να διαμορφώσουν το αλογονίδιο του αργύρου AgX ίζημα. Αλλά και με το ρόλο των αλκαλίων, το σχηματισμό του καφέ μαύρο οξείδιο του αργύρου Ag2O Υετός? με το ρόλο του οξαλικού ιόντα να σχηματίσουν λευκό ασημί οξαλικού Ag2C2O4 υετού. Νιτρικού αργύρου μπορεί να αντιδράσει με NH3, CN-, SCN - και ούτω καθεξής να σχηματίσουν διάφορα μόρια συντονισμού.

Χρήση ενεργεί

Αναλυτική χημεία για την καταβύθιση των ιόντων χλωρίου, η αναφορά της εργασίας του νιτρικού αργύρου για τη βαθμονόμηση του διαλύματος χλωριούχου νατρίου. Άλατα ανόργανων βιομηχανία για την παρασκευή άλλων ασήμι. Η βιομηχανία ηλεκτρονικών χρησιμοποιείται στην κατασκευή των αγώγιμων συγκολλητικών, νέο αέριο καθαριστές, A8x μοριακά κόσκινα, επαργυρωμένα και γάντια γάντια. Φωτογραφική βιομηχανία για την παραγωγή φωτογραφικού φιλμ, φιλμ ακτίνων χ και φωτογραφικό φιλμ και άλλα φωτογραφικά υλικά. Το ηλεκτρολυτικής βιομηχανία χρησιμοποιείται για ασημένια επιμετάλλωση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και άλλα χειροτεχνήματα, και χρησιμοποιείται επίσης ως ένα επάργυρο υλικό για καθρέφτες και thermoses. Η βιομηχανία των μπαταριών χρησιμοποιούνται για να παράγουν μπαταρίες αργύρου-ψευδαργύρου. Φαρμάκου που χρησιμοποιείται ως μυκητοκτόνο, πράκτορας διάβρωσης. Ιαπωνικά χημικής βιομηχανίας για τη βαφή μαλλιών και ούτω καθεξής. Αναλυτική χημεία χρησιμοποιείται για να προσδιορίσετε το χλώριο, βρώμιο, ιώδιο κυανίου και θειοκυανικό.

Για μη-κυάνιο ασήμι, όπως θειοθειικό ασήμι ασημένια επιμετάλλωση, χλωριούχου αργύρου περιβλήματος, ασημένια ιμινο δισουλφιδίου ασημένια επιμετάλλωση, sulfosalicylic οξύ ασημένια επιμετάλλωση και άλλα κύρια αλάτι. Είναι η πηγή των ιόντων αργύρου. Νιτρικό άργυρο περιεχόμενο στην ισοτιμία αργύρου εξωτερικού περιβλήματος λύση αγωγιμότητα, διασπορά και καθίζηση έχουν ορισμένες επιπτώσεις. Η Γενική δόση είναι 25-50g/L.

Το υδατικό διάλυμα του νιτρικού αργύρου μπορεί να μειωθεί από βιολογικά αδυνάτισμά αλδεΰδες και σάκχαρα. Έτσι είναι το αντιδραστήριο για τη δοκιμή αλδεΰδες και σάκχαρα. Επίσης χρησιμοποιείται για να προσδιορίσετε το ιόν χλωρίου, τον προσδιορισμό του μαγγανίου καταλύτης, επιμετάλλωση, φωτογραφία, πορσελάνη χρωματισμός.