+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Χαρακτηριστικά νανοσωματιδίων αργύρου

Χρηματική αξία του ασημιού είναι χαμηλότερη από χρυσό, αλλά για τη θεραπεία της λοίμωξης, την ιατρική αξία του ασημιού, δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Όταν τα αντιβιοτικά αποτυχία, κολλοειδές ασήμι για την επίδρασή της. Δρ Schauss Πανεπιστημίου John Hapkins πιστεύει ότι κολλοειδές ασήμι είναι ένα φυσικό φάρμακο που μπορεί να αντισταθεί «εκατοντάδες παθογόνα». Menriques καθηγητής του Minnan Πανεπιστημίου έδειξε ότι Νανοσωματίδια αργύρου μπορεί να σκοτώσει ζύμες κάτω από διάφορες συνθήκες και να έχουν καλή ικανότητα αντιμυκητιασικό. Είναι αποτελεσματικό για την πρόληψη και θεραπεία της στοματικής μόλυνσης.

Χρηματική αξία του ασημιού είναι χαμηλότερη από χρυσό; αλλά για τη θεραπεία της λοίμωξης, την ιατρική αξία του ασημιού δεν μπορεί να υποτιμηθεί? σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, κολλοειδές ασήμι είναι όχι μόνο πιο πολύτιμο από το χρυσό, και πιο αποτελεσματική.

Όταν τα αντιβιοτικά αποτυχία, κολλοειδές ασήμι για την επίδρασή της; αντιβιοτικά επίθεση στην εντερική καλό ή κακό μικροοργανισμών, βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος. Αντιβιοτικά μια ενιαία επίθεση μοτίβο είναι ευπαθή σε βακτηριακή παραλλαγή. Στην πραγματικότητα, η κατάχρηση των αντιβιοτικών και η έλλειψη σοβαρών ιατρικών συνταγών προκάλεσαν βακτηρίων για την καταπολέμηση των αντιβιοτικών. Αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα στο νοσοκομείο.

Από την άλλη πλευρά, ο Δρ γ. Alexander Schauss Πανεπιστημίου John Hapkins υποστηρίζει ότι κολλοειδές ασήμι είναι ένα φυσικό φάρμακο ικανό να «εκατοντάδες παθογόνα»? Πολλοί γιατροί δεν κατάφερε να βρει τα αντιβιοτικά στα 1938, και πολλοί γιατροί χρησιμοποιούσαν λοίμωξη. Σήμερα, οι άνθρωποι πηγαίνουν πίσω με την ασημένια να ασχοληθεί με προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των βακτηριακών μεταμόρφωσης.

Οι γιατροί να πειραματιστείτε με Νανοσωματίδια αργύρου για τη θεραπεία μυκήτων που προκαλείται από λοιμώξεις του στόματος; Μολύνσεις ζύμης που προκαλούνται από την Candida albicans και Candida glabrata είναι κοινά σε οδοντοστοιχίες? οδηγήσει σε τσίχλα και οδοντιατρική στοματίτιδα - μια πολύ επώδυνη λοίμωξη που επηρεάζει το 70% των ανθρώπων που φορούν οδοντοστοιχίες. Αυτές οι λοιμώξεις του στόματος σκληρό για θεραπεία των μικροοργανισμών γρήγορα τη μορφή βιοφίλμ, και τα αντιβιοτικά δεν σκοτώνουν αυτών των μυκήτων, αλλά είναι πραγματικά χρήσιμες για τους.

Καθηγητής Mariana Henriques Πανεπιστήμιο του Minho και οι συνάδελφοί του δοκιμαστεί Νανοσωματίδια αργύρου διαφόρων μεγεθών, να αναλύσει τα αποτελέσματα από αυτές τις λοιμώξεις του στόματος και να δώσουν προσοχή στην πιθανή ικανότητα αυτά τα νανοσωματίδια για τον έλεγχο τους.

Henriques και οι συνάδελφοί του χρησιμοποιηθεί σάλιο για να προκαλέσει μια ποικιλία πειραματικών ελεγχόμενα περιβάλλοντα, μετά την τεχνητή βιοφίλμ στο σάλιο, παρατηρούνται αλλαγές στις μυκητιακές μολύνσεις. Σύντομα διαπίστωσαν ότι το μέγεθος δεν είναι σημαντικό, σε όλες τις συνθήκες, Νανοσωματίδια αργύρου μπορεί αποτελεσματικά να σκοτώσει τη μαγιά. Η μελέτη αυτή καθορίζει σαφώς τις αντιμυκητιακές ιδιότητες του αργύρου, και διάφορα μεγέθη σωματιδίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία των διαδικασιών.

Νανοσωματίδια αργύρου μπορεί να αναφέρονται σε νέα φάρμακα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο σε νοσοκομεία. Ασήμι μπορεί να έρθει στο στόμα για να βοηθήσει με οδοντοστοιχιών για την πρόληψη ανάπτυξης biofilm. Καθηγητής Henriques πιστεύει ότι Νανοσωματίδια αργύρου μπορεί να προστεθεί ακόμα και οδοντοστοιχίες να παράγουν ένα προστατευτικό στρώμα από τους μύκητες και βακτήρια που αναπτύσσονται στο στόμα.

Χαρακτηριστικά

Ασημένια νανο σωματίδια λόγω της καλής αγωγιμότητας, έτσι ώστε να καταλαμβάνει πολύ σημαντική θέση στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής. Ασημένια νανο σωματιδίων επιφάνεια μέγεθος επιπτώσεων της κβαντικής μηχανικής, εφέ, κ.λπ., έτσι ώστε να έχει επίσης ορισμένες ειδικές χρήσεις, όπως επιφάνεια ενισχυμένη Raman εφαρμογές, ιατρικές εφαρμογές.

1. Nano-silver είναι ασημί-όπως υλικό, μέγεθος σωματιδίων λιγότερο από 100nm, συνήθως μεταξύ 25-50ΝΜ.

2. Nano-silver απόδοση και το μέγεθος των σωματιδίων είναι άμεσα συνδεδεμένη.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τόσο μικρότερο το μέγεθος των σωματιδίων, τόσο ισχυρότερη η βακτηριοκτόνος απόδοση.

Χαρακτηριστικά

Βραχυπρόθεσμες πλυντήριο δεν επηρεάζει τη λειτουργία του? μπορεί να αναπτυχθεί με φυσικό χρώμα, χρώμα, η εφαρμογή δεν επηρεάζουν την βαφή, μπορεί εντελώς αντικαταστήστε το προβάδισμα, την συγκόλλησης, μακροχρόνια χρήση των αντιβακτηριακών nano-silver θα σχηματιστεί στο σώμα από ασήμι εναπόθεση θα είναι βιολογικά, δυσμενείς επιπτώσεις, υπερβολική εναπόθεση και ακόμη και εκεί θα είναι προφανή δηλητηρίαση φαινόμενο, πτητικά nano-silver για το περιβάλλον θα έχουν ένα ορισμένο αντίκτυπο στην η οικολογία θα σκοτώσει περιβάλλοντος για τα ευεργετικά βακτήρια, πλαστικά προϊόντα σε καθίζηση nano-silver μετά έχετε πλέον συνάρτηση της αποστείρωσης, ο χρόνος γενικά σε τρεις μήνες, έξι μήνες, η μακροχρόνια χρήση θα είναι επιβλαβής για τον οργανισμό, προκαλώντας τα συμπτώματα της δηλητηρίασης, που επηρεάζουν την σωματική ανάπτυξη.