+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ανόργανη ένωση ισχυρές οξειδωτικές

Ανόργανες ενώσεις είναι γενικά άφλεκτα ή μπορεί να αναφλέξει ψηλότερα, ανόργανη ένωση διάλυση είναι διαλυτό, διαλυτό, δύσκολο να ανεχθούν, αδιάλυτο, αλλά γενικά περισσότερο από τη διαλυτότητα της οργανικής ύλης. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά είδη ανόργανων ενώσεων, ο αριθμός του συγκροτήματος, Ανόργανη Ένωση δεν υπάρχει κανένας νόμος δεν μπορεί να συνοψιστεί πλήρως. Στη μελέτη, το συγκεκριμένο υλικό θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Οργανικές ενώσεις είναι κυρίως αναφέρεται ως ενώσεις άνθρακα (αλυσίδα) (εκτός από του μονοξειδίου του άνθρακα, διοξείδιο του άνθρακα, ανθρακικό, κ.λπ.), συμπεριλαμβανομένων των μερικές απλές ενώσεις ανθρακούχα. Ανόργανη ένωση μπορεί να διαχωριστεί από ζώα και φυτά, άνθρακας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, αλλά κυρίως τεχνητές σύνθεση, σύμφωνα με τη μοριακή δομή, μπορεί να διαιρεθεί σε ευθεία αλυσίδα ενώσεις, κυκλικές ενώσεις και ετεροκυκλικές συγκροτήματα. Σύμφωνα με τις λειτουργικές ομάδες, είναι χωρισμένη σε υδρογονάνθρακες, αλδεΰδες, αλκοόλες, οξέα και ούτω καθεξής. Ανόργανη ένωση σε σύγκριση με ανόργανες ενώσεις, οργανικές ενώσεις, γενική πτητικά, σημείο τήξης και σημείο βρασμού κάτω, αργή αντίδραση, διαλυτή σε οργανικούς διαλύτες, κοπής μπορεί να κάψει.

Ανόργανες ενώσεις γενικά αναφέρονται ως ανόργανες ενώσεις εκτός από (οργανικά) διοξειδίου του άνθρακα, σύνθετα ανόργανα, αλλά περιλαμβάνουν επίσης μονοξείδιο του άνθρακα, διοξείδιο του άνθρακα, ανθρακικό, ανόργανη ένωση κ.λπ. μπορεί να χαρακτηριστεί η συντριπτική πλειοψηφία των ανόργανων ενώσεων σε οξείδια, οξέα, αλκάλια και άλατα από τέσσερις κατηγορίες.

Η ονοματολογία ανόργανων ενώσεων αποσκοπεί συνοπτικές και ακριβείς αναπαραστάσεις της σύνθεσης και δομής της ουσίας που ονομάζεται. Αυτό απαιτεί τη χρήση του ονόματος του στοιχείου, ανόργανη ένωση ρίζα ή βάση για να εκφράσουν τη σύνθεση της ουσίας, ανόργανη ένωση και η «χημική πρόθεση» (η λειτουργία του ουσιαστικού) να εκφράσουν τη σύνδεση του κάθε συστατικού στην ουσία.

Άχρωμο και άοσμο αέριο, ξινό, διαλυτό στο νερό (αναλογία 1:1 όγκο), μέρος του σχηματισμού του ανθρακικού οξέος. Το αέριο διοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και τη ζάχαρη βιομηχανία αλκαλίων-κάνοντας, ανόργανη ένωση και χρησιμοποιείται για ατσάλωμα μετάλλων χύτευσης χάλυβα και κατασκευής του μολύβδου και του λευκού. Μπορεί να καεί από άνθρακα στο υπερβολικό αέρα ή μάρμαρο, ασβεστόλιθος, δολομίτης πυρωμένο ή με επίδραση οξέος, είναι ο ασβέστης, ζύμωση και άλλα υποπροϊόντα βιομηχανιών. Διοξείδιο του άνθρακα γενικά δεν καίει και δεν υποστηρίζει καύσης, σε θερμοκρασία δωματίου πυκνότητα από τον αέρα ελαφρώς μεγαλύτερη θερμαινόμενη επέκτασης θα συγκεντρωθεί στην κορυφή, χρησιμοποιείται συχνά ως ένα πυροσβυστικός πράκτορας. Ανόργανη ένωση του διοξειδίου του άνθρακα είναι μια απολύτως απαραίτητη πρώτη ύλη για τη φωτοσύνθεση πράσινο φυτό, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως ως λίπασμα σε θερμοκήπιο. Στερεό διοξείδιο του άνθρακα, κοινώς γνωστό ως ξηρό πάγο, μπορεί να απορροφήσει πολλή θερμότητα όταν εξάχνωση, ανόργανη ένωση και έτσι χρησιμοποιείται ως ψυκτική ουσία, όπως η τεχνητή βροχόπτωσης, και συχνά χρησιμοποιούνται στη χορογραφία για να καπνίζουν.

Καθαρό θειικό οξύ είναι ένα άχρωμο και άγευστο υγρό πετρέλαιο-όπως, η διάλυση ενός μεγάλου αριθμού της θερμότητας, είναι ένα υψηλό σημείο βρασμού δύσκολο ασταθής οξύ, διαλυτό στο νερό, ανόργανη ένωση μπορεί να αναμιχθεί με το νερό σε οποιαδήποτε αναλογία. Χημικές ιδιότητες για απορρόφηση νερού, ανόργανη ένωση αφυδάτωση, ισχυρή οξείδωση, πτητικό, οξύ και σταθερότητα.

Αραιό θειικό οξύ, άχρωμη άοσμη διαφανές υγρό. Χημική ιδιότητα είναι η αντίδραση του οξείδια με περισσότερα μέταλλα (πιο δραστήρια από χαλκό) για να παράγουν το αντίστοιχο θειικό άλας και νερό, ανόργανα σύνθετες και την οξείδωση των ιόντων οξύ είναι ασθενέστερη από αυτή των θειϊκών ιόντων, παράγει αντίστοιχη θειικό και ασθενές οξύ? αντιδρούν με την αλκαλική αντίδραση να παράγουν το αντίστοιχο θειικό άλας και το υδρογόνο, ανόργανη ένωση και παράγουν την υδρόλυση των πρωτεϊνών, ζάχαρης και πολυσακχαρίτη υπό τον όρο της θέρμανσης.