+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Η ανόργανη ένωση μπορεί να παράγει πολλά θερμότητα

Ανόργανη ένωση Το καθαρό άνυδρο υδροξείδιο του νατρίου είναι λευκό, ημιδιαφανές, κρυσταλλικό στερεό. Το υδροξείδιο του νατρίου είναι πολύ εύκολο να διαλυθεί στο νερό, η ανόργανη ένωση η διαλυτότητα αυξάνεται με την αύξηση της θερμοκρασίας, μπορεί να απελευθερώσει πολύ θερμότητα όταν διαλύεται. Το υδατικό διάλυμα του έχει το στυπτικό και το κρεμώδες συναίσθημα, το διάλυμα αναλαμβάνει το ισχυρό αλκαλικό, έχει το αλκάλιο όλη τη γενικότητα. Υπάρχουν δύο είδη στερεής και υγρής καυστικής σόδας: η καθαρή στερεή καυστική σόδα είναι λευκή, με μπλοκ, λεπιοειδής, ανόργανη ένωση ράβδου, κοκκώδης, εύθραυστη. Η καθαρή υγρή καυστική σόδα είναι άχρωμο διαφανές υγρό. Το υδροξείδιο του νατρίου είναι επίσης διαλυτό σε αιθανόλη, γλυκερίνη, αλλά αδιάλυτη σε αιθέρα, ανόργανη ένωση ακετόνη, υγρή αμμωνία. Η αντίδραση με ανόργανο οξύ μπορεί να παράγει μεγάλη ποσότητα θερμότητας, να παράγει αντίστοιχα άλατα και να αντιδράσει με μεταλλικό αλουμίνιο και ψευδάργυρο , Μη-μεταλλικό βόριο και πυρίτιο για απελευθέρωση υδρογόνου. Μπορεί να καθιζάνει τα ιόντα μετάλλων από το υδατικό διάλυμα για να γίνει υδροξείδιο, ανόργανη ένωση και μπορεί να κάνει την αντίδραση σαπωνοποίησης πετρελαίου, να παράγει το αντίστοιχο άλας νατρίου και αλκοόλης οργανικού οξέος, αυτή είναι η αρχή της απομάκρυνσης του πετρελαίου από το ύφασμα.

Η ονοματολογία των ανόργανων ενώσεων πρέπει να αποσκοπεί σε συνοπτικές και ακριβείς αναπαραστάσεις της σύνθεσης και της δομής της ονομαζόμενης ουσίας. Ανόργανη ένωση Αυτό απαιτεί τη χρήση του ονόματος του στοιχείου, της ρίζας ή της βάσης για να εκφραστεί η σύνθεση της ουσίας και η "χημική πρόθεση" (η λειτουργία του ουσιαστικού) για να εκφραστεί η σύνδεση κάθε συστατικού στην ουσία.

Άχρωμο άοσμο αέριο, ξινό, διαλυτό σε νερό (αναλογία όγκου 1: 1), μέρος του σχηματισμού του ανθρακικού οξέος. Το αέριο διοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται στην αλκαλική βιομηχανία και τη βιομηχανία ζάχαρης, Ανόργανη ένωση και χρησιμοποιείται για την απόσβεση των χυτών χάλυβα και την κατασκευή του μολύβδου και του λευκού. Μπορεί να καεί με άνθρακα στον υπερβολικό αέρα ή το μάρμαρο, ασβεστόλιθο, δολομίτη που έχει φρυχθεί ή με όξινη επίδραση, είναι η ασβέστη, η ζύμωση και άλλα βιομηχανικά υποπροϊόντα. Το διοξείδιο του άνθρακα γενικά δεν καίγεται και δεν υποστηρίζει την καύση, σε πυκνότητα θερμοκρασίας δωματίου από τον αέρα ελαφρώς μεγαλύτερο, θερμαινόμενη διαστολή θα συγκεντρωθεί στην κορυφή, συχνά χρησιμοποιείται ως πυροσβεστικό μέσο. Ανόργανη ένωση Το διοξείδιο του άνθρακα είναι απαραίτητη πρώτη ύλη για τη φωτοσύνθεση των πράσινων φυτών, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως ως λίπασμα στο θερμοκήπιο. Το στερεό διοξείδιο του άνθρακα, κοινώς γνωστό ως ξηρός πάγος, μπορεί να απορροφήσει πολύ θερμότητα όταν εξαντληθεί και έτσι χρησιμοποιείται ως ψυκτικό, όπως τεχνητές βροχοπτώσεις, και συχνά χρησιμοποιείται στη χορογραφία για να κάνει καπνό.

Ανόργανες ενώσεις. Γενικά αναφέρεται στα στοιχεία στοιχείων άνθρακα εκτός από την ένωση, όπως νερό, αλάτι, θειικό οξύ, ασβέστη και ούτω καθεξής. Ωστόσο, μερικές απλές ενώσεις που περιέχουν άνθρακα όπως μονοξείδιο του άνθρακα, διοξείδιο του άνθρακα, ανθρακικό οξύ, ανθρακικό άλας και καρβίδιο μελετώνται επίσης ως ανόργανα υλικά, επειδή η σύνθεση και οι ιδιότητες τους είναι παρόμοιες με τις ανόργανες ουσίες. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανόργανων ουσιών μπορεί να ταξινομηθεί σε οξείδια, οξέα, αλκάλια, αλάτι τεσσάρων κατηγοριών