+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ανόργανη ένωση είναι το ίδιο

(ιβ) επί του παρόντος, υπάρχουν εκατομμύρια των ειδών οργανικές ενώσεις που βρίσκονται στη φύση και μόνο περίπου 100.000 από ανόργανα υλικά. Αυτό συμβαίνει επειδή άνθρακα είναι συνδεδεμένο με τα άτομα του άνθρακα μέσω των ομοιοπολικών δεσμών. Ανόργανη ένωση αποτελούν μια αλυσίδα μακρά άνθρακα. Για παράδειγμα, άνθρακα και άτομα υδρογόνου μπορούν να σχηματίσουν πολλά είδη των υδρογονανθράκων, όπως το μεθάνιο, αιθάνιο, προπάνιο και ούτω καθεξής. Αυτό είναι ένα από τους κύριους λόγους για την ευρεία ποικιλία των οργανικών ενώσεων. Σε όλα τα είδη των φυσικών οργανικών υλικών, αποτελούνται συνήθως από μερικά στοιχεία, ανόργανη ένωση εκτός από σχεδόν πάντα που περιέχουν συχνά περιέχουν οξυγόνο, άζωτο, υδρογόνο, άνθρακα, και ορισμένες επίσης περιέχει θείο, φώσφορο και ούτω καθεξής.

(2) τα ετερογενή φαινόμενα σε οργανική ύλη είναι πολύ συχνές, αλλά ανόργανων υλικών είναι σπάνιες. Πολλές οργανικές ενώσεις έχουν τα ίδια χημικά και μοριακό βάρος, αλλά τους φυσικές και χημικές ιδιότητες που συχνά ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Για παράδειγμα, ο μοριακός τύπος αιθανόλη και διμεθυλαιθέρας αιθέρα είναι c2h6o, ανόργανη ένωση η σχετική μοριακή μάζα είναι 46.07, αλλά αποτελούν δύο διαφορετικές χημικές ενώσεις, επειδή τα άτομα του μορίου είναι τοποθετημένα σε διαφορετική σειρά.

Το ετερογενές φαινόμενο είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος που οδηγεί σε μια ευρεία ποικιλία των οργανικών ενώσεων.

(3) το σημείο τήξης του στερεά οργανικής ύλης δεν είναι υψηλή, γενικά όχι περισσότερο από $number. 2 ~ 673.2K. Στην παρουσία του αέρα, μπορεί να καεί και η συντριπτική πλειοψηφία των οργανικών ουσιών, ανόργανων σύνθετων στοιχείων άνθρακα που μετατρέπονται σε CO2, τα στοιχεία υδρογόνου μετατρέπονται σε $literal και άζωτο μετατρέπεται σε άζωτο.

(4) υπάρχει μια ιδιότητα προφανές ομοιοπολικό δεσμό μεταξύ των ατόμων σε οργανικά μόρια. Ως εκ τούτου, πιο οργανική ουσία που ανήκει στην Nonelectrolyte, είναι αδιάλυτες στο νερό και διαλυτή σε οργανικούς διαλύτες, ανόργανη ένωση και την αντίδραση μεταξύ των οργανικών ουσιών είναι συχνά αργή και συχνά απαιτεί την χρήση καταλυτών.

(5) πολλές οργανικές ενώσεις έχουν ιδιαίτερη φυσιολογική λειτουργία, η οποία είναι ο μεταφορέας, συστατικό ή προϊόν κατά τη διαδικασία της ζωής δραστηριότητα, όπως ένζυμα, ορμόνες, βιταμίνες και ούτω καθεξής.

Εφαρμογής των σύνθετων πυρίμαχων υλικών ανόργανες πυριτίου για την ανάπτυξη του πυριτίου σύνθετων εκτρέπουν πυρίμαχων υλικών που είναι ανθεκτικό σε νερό και οξύ αντίσταση λόγω του συγκρότημα μηχανικών όρους, Ανόργανη Ένωση υπάρχει όξινο νερό πριν και μετά την θέρμανση του έργου, ανόργανη ένωση ή τη ζέστη του ρόλου των όξινο περιβάλλον, απαιτούν πυρίμαχων υλικών έχουν αντοχή στη θερμότητα και οξύ αντίσταση στο νερό. Τα δείγματα πυρίμαχα κρύο ποτήρι νερό βυθίζεται σε διαφορετικούς τύπους και τις συγκεντρώσεις οξέος βλέπε πίνακα στην αποθήκευση νερού από ό, τι σε οξύ αποθήκευσης δύναμη μειώθηκε, από ό, τι στον αέρα ξήρανση δύναμη επίσης μειώθηκαν.

Η απόδοση υψηλής θερμοκρασίας Πυριτικό νάτριο πυρίμαχων υλικών, οξύ και νερό αντίσταση και πυριτικό νάτριο καταλύματα, τους τύπους περιεχομένου, συνολικού φθοριούχο νάτριο, ανόργανη ένωση στην παραγωγή θα πρέπει να ελέγχεται αυστηρά. Το μέτρο ελαστικότητας του πυριτικού νατρίου είναι ιδιοκτησία υψηλής θερμοκρασίας του πυρίμαχα. Οξύ και αντίσταση ύδατος μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις, υψηλό μέτρο ελαστικότητας, με την καλή όξινη αντίσταση και υψηλή θερμοκρασία χαμηλή απόδοση modulus θα μειώσει αυτές τις ιδιότητες. Γενικά η επιλογή της modulus είναι καλύτερη.

Στο σπίτι και στο εξωτερικό, έχει αναφερθεί η εφαρμογή του πυριτίου ανόργανες ενώσεις σε πυρίμαχα υλικά και έχουν αναπτυχθεί νέες τεχνολογίες και υλικά.