+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Έρευνα IDTechEx νέα έκθεση σχετικά με τυπωμένο, βιολογικά ευέλικτα ηλεκτρονικά

IDTechEx έρευνα, ο κορυφαίος πάροχος των ανεξάρτητων ερευνών αγοράς, επιχειρηματικής ευφυΐας και εκδηλώσεις στην αναδυόμενη τεχνολογία, ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της νέας έκθεσης,Έντυπα, βιολογικά andamp? Ευέλικτη ηλεκτρονική προβλέψεις, andamp τους παίκτες? Ευκαιρίες 2017-2027

Αυτή η έκθεση παρέχει την πιο ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα, πληκτρολογήστε δίνοντας λεπτομερείς δεκαετή προβλέψεις από τη συσκευή. Αγορά αναλύεται από το έδαφος, μη εκτυπωμένο vs τυπωμένο, άκαμπτο vs ευέλικτη, ανόργανες εναντίον οργανικά, κόστος υλικών διαδικασία vs κόστος και πολλά άλλα. Δραστηριότητες του πάνω από 1.000 κορυφαίες επιχειρήσεις είναι δεδομένη, όπως είναι η εκτίμησή τους νικητές και ηττημένοι να έρθει.

Στην έκθεση IDTechEx αξιολογεί κάθε ενεργοποίηση στοιχείο τεχνολογίας δυνάμει την ανάγκη της αγοράς - δεν τεχνολογία push. Εφιστούμε σε δέκα χρόνια παρακολούθησης αυτού του τομέα γνώσης και παρέχουν λεπτομερείς, εκλεπτυσμένη προβλέψεις, η στρατηγική τοποθέτηση και η αξιολόγηση των τάσεων, andquot; ζεστό topicsandquot? και ανικανοποίητες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, η έκθεση εξετάζει τη μεγάλη εικόνα - συμπεριλαμβανομένων οθόνες OLED και φωτισμό, λεπτού υμενίου με ευέλικτη αισθητήρες και πολλά άλλα. Σημαντικό, περιλαμβάνει όχι μόνο ηλεκτρονικά που τυπώνονται, βιολογικών ή/και ευέλικτη τώρα, αλλά καλύπτει επίσης εκείνων που θα είναι. Ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα, περιπτωσιολογικές μελέτες, υφιστάμενων προϊόντων και η εμφάνιση νέων προϊόντων δίνεται, όπως εμπόδια και ευκαιρίες για τα επόμενα χρόνια.

Πάνω από 3.000 οργανώσεις επιδιώκουν τυπωμένο, βιολογικά ευέλικτα ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης, ηλεκτρονικά είδη, υλικά και εταιρείες συσκευασίας. Ενώ ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες είναι σε χρήση σήμερα - πράγματι υπάρχουν τρεις τομείς που έχουν δημιουργήσει αγορά δισεκατομμυρίων δολαρίων - άλλοι είναι εμπορικά εμβρυϊκά.

Τα οφέλη από αυτά τα νέα ηλεκτρονικά είναι πολλά - που κυμαίνονται από το χαμηλότερο κόστος, βελτιωμένη απόδοση, ευελιξία, διαφάνεια, αξιοπιστία, καλύτερη περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και πολλά άλλα. Πολλές από τις εφαρμογές θα δημιουργηθεί πρόσφατα, και όπου επηρεάζονται οι υπάρχουσες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών προϊόντων, στο βαθμό που θα είναι ποικίλη.

Η έκθεση αυτή αναφέρεται ευρέως IDTechEx φέρνει όλοι μαζί, με ιδιαίτερη έμφαση στις εφαρμογές και την ποσοτική αξιολόγηση των ευκαιριών.

IDTechEx βρείτε ότι συνολικής αγοράς για τυπωμένα, ευέλικτη και οργανικά ηλεκτρονικά θα αυξηθεί από 29.28 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017 73.43 δισεκατομμύρια δολάρια το 2027. Η πλειοψηφία των που είναι OLED (βιολογική αλλά δεν τυπωμένο) και αγώγιμο μελάνι που χρησιμοποιείται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Από την άλλα πλευρά, stretchable ηλεκτρονικά, λογική και μνήμη, αισθητήρες λεπτό φιλμ είναι πολύ μικρότερα τμήματα αλλά με τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό όπως αναδύονται από Randamp, δ.

Αν ψάχνετε για να κατανοήσουμε τη μεγάλη εικόνα, την ευκαιρία, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή πώς μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις τεχνολογίες και τις επιπτώσεις που εμπλέκονται, αυτή η έκθεση είναι ένας μούστος. Ερευνηθεί από πολύγλωσσο IDTechEx consultants βασίζεται σε τέσσερις χώρες και τρεις ηπείρους, αυτή η έκθεση βασίζεται σε δέκα χρόνια γνώση της βιομηχανίας.