+86-757-8128-5193

Ειδήσεις

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Αγώγιμα μελάνια Το 2017: The Next Big πράγματα

F4.jpg Το αγώγιμο βιομηχανία μελάνι είναι ακόμα σε αναζήτηση της το επόμενο μεγάλο πράγμα. Ανεπιθύμητες ανταγωνιστικές πιέσεις στις βασικές αγορές ο όγκος έχει οδηγήσει τους περισσότερους προμηθευτές να αναζητήσουν νέα εκκολαπτόμενη ευκαιρίες. Η επικρατούσα στρατηγική είναι τώρα να έχει την ευρύτερη γκάμα προϊόντων του δυνατού, σπορά πολλαπλές εκκολαπτόμενες αγορές, συγκεντρώνοντας όσο τα σχόλια των πελατών όσο το δυνατόν, και για τη σύσταση δικτύων αξία νωρίς.

Προμηθευτές και τώρα έντονα παρακολουθούν ο ένας τον άλλο, γρήγορα έναρξη συγκρίσιμα προϊόντα η οποία οδηγεί σε διάβρωση της διαφοροποίησης. Αυτό βάζει τους προμηθευτές σε δύσκολη θέση: από τη μία πλευρά, θέλουν να κρατήσουν τεχνολογίες μυστικό για πολύ να τα τελειοποιήσει in-house, αλλά, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να λάβει για την αγορά νωρίς γιατί ποθούν τα σχόλια των πελατών σε νέες αγορές όπου ούτε τα στοιχεία-of-αξία, ούτε τις ανάγκες των πελατών είναι γνωστές.

Παρ 'όλα αυτά, η βιομηχανία έχει εντοπίσει πολλές περιοχές αναδυόμενες εφαρμογές κατά την περίοδο 2013-2016, καθώς επιδιώκει να αναζωογονήσετε τον εαυτό της. Είναι λοιπόν τώρα με τη φάση follow-through σε πολλά μέτωπα. Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψουμε εν συντομία την πρόοδο σε πολλούς τομείς, ενώ οι αναδυόμενες εντοπίζοντας και τις τελευταίες μοντέρνα εκκολαπτόμενη τομείς εφαρμογής. Σημειώστε ότι οι εφαρμογές που αναφέρονται σε καμία συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας.

Για να μάθετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την αγώγιμη κλάδου μελανιού που περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, καθώς και την αξιολόγηση περισσότερων από 24 υφιστάμενες και τις αναδυόμενες εφαρμογές αναφέρονται στην έκθεσή μας σχετικά με αγώγιμο μελάνι Αγορές 2017-2027: Προβλέψεις, Τεχνολογίες, παίκτες. Η έκθεση αυτή είναι η πιο up-to-ημερομηνία έκδοσης του έγκυρη και περιεκτική έκθεση μας, η οποία έχει γίνει η παραπομπή βιομηχανία.

Φωτοβολταϊκά (PV): Η βιομηχανία φωτοβολταϊκών θα παραμείνει ο κύριος όγκος / οδηγού εσόδων για πάστες ψήσιμο τύπου. Η βιομηχανία δεν θα απαλλαγεί των μακροπρόθεσμων τάσεων της: χαμηλό κόστος ανά Kg και αυξητική καινοτομία για να μειώσει την κατανάλωση αργύρου ανά wafer. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι η χρονιά που θα γνωρίσει μια έκρηξη πρώτο εξάμηνο, χάρη στην αναμενόμενη τέλος στο feed-in-τιμολογίων στην Κίνα? το έτος, όταν η τάση προς μια διαφοροποιημένη βάση ανεφοδιασμού σκόνη θα συνεχιστεί, αν και η κυριαρχία της ιαπωνικής κατασκευαστή (ες) δεν θα πρέπει να σπάσει? και το έτος κατά το οποίο ανακοίνωσε 140 δισ $ κινεζικές επενδύσεις στην ηλιακή βιομηχανία θα διαλύσει τις ανησυχίες του άλλου κύκλου προτομή.

Αγγίξτε ηλεκτρονικά άκρη της οθόνης: Η βιομηχανία οδηγείται από το κόστος και την πίεση για να περιορίσετε τη στεφάνη. Αυτή η βιομηχανία, τα τελευταία δύο χρόνια, γνώρισε μια σημαντική αλλαγή ως φωτο-ιάσιμη και λέιζερ-περικοπή μελάνες άρχισε να αντικαταστήσει τα συνήθη πολυμερή παχιά ταινίες (PTFs) για να ενεργοποιήσετε 20um ή κάτω πλάτος γραμμής-over-spacing (L / S) αναλογίες. Αυτές οι τάσεις θα συνεχιστούν και ο ανταγωνισμός μεταξύ χάραξης και εκτύπωσης λύσεις θα ενταθεί περαιτέρω. Συνολικά, αναμένουμε ότι το 2017 θα είναι το έτος κατά το οποίο ο προμηθευτής catch-up για φωτο-ιάσιμη και λέιζερ-περικοπή θα είναι πλήρης, οδηγώντας σε απώλεια του περιθωρίου όλα γύρω, και το έτος όταν οι νέες διαδικασίες πέραν μεταξοτυπία ληφθεί πιο σοβαρά.

Σε καλούπι ηλεκτρονικά (IME): Το πίσω από-ο-σκηνές ενδιαφέρον IME παραμένει ισχυρή. Το πρώτο κύμα των προϊόντων είναι κοντά στο λανσάρισμα στην αγορά, τα δίκτυα αξίας ενισχύεται, κατασκευαστές είναι πιο ενεργά από ποτέ, και το υλικό σετ μετάβαση πέρα από αγώγιμα μελάνια να περιλαμβάνει διαφανές αγώγιμο φιλμ, αισθητήρες, ενεργοποιητές, και ούτω καθεξής. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 έως το έτος όταν οι εφαρμογές IME τελικά μεγαλώνουν μετά από χρόνια και να σβήνουν ξεκινά.

EMI θωράκιση: EMI θωράκιση αναδύεται ως νέα περιοχή ενδιαφέροντος. Ο αριθμός των μαρκών με άμεση προστασία θωράκιση EMI αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία τα επόμενα χρόνια. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεταξύ sputtering και ψεκασμού μελάνης, και μέσα σε μελάνια ο ανταγωνισμός θα είναι στο μέγεθος των σωματιδίων με μελάνια nano προσφέρει λεπτότητα, ενώ άλλοι προσφέρουν χαμηλότερο κόστος. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το οποίο οι προμηθευτές να συγκεντρώσει περισσότερες γνώσεις σχετικά με την ανάγκη της αγοράς, τη δημιουργία πιθανών σχέσεων με τους πελάτες, και να αρχίσει διάφορες νέες διαδικασίες πιστοποίησης.

Ηλεκτρονική κλωστοϋφαντουργίας (e-υφάσματα): Ο αριθμός των εκτατό πάστες στην αγορά ή στη φάση της κατασκευής πρωτοτύπων όψιμη φάση βρίσκεται σε άνοδο. Δύο χρόνια ή έτσι πριν από λίγες μόνο προμηθευτές που προσφέρουν, όπως μελάνια, αλλά τώρα πολλοί έχουν αποδείξει την ικανότητα. Η αλυσίδα αξίας e-κλωστοϋφαντουργίας εξακολουθεί να είναι αδύναμη, οι τιμές εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλές και μελάνια αντιμετωπίζουν γενικά ανταγωνισμός από εναλλακτικές λύσεις, όπως αγώγιμα νήματα. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι η χρονιά για την έναρξη περαιτέρω μελάνι-based e-κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα? το έτος, όταν οι όγκοι παραμένουν μικρές? και το έτος κατά το e-κλωστοϋφαντουργίας στο σύνολό ίντσες πιο κοντά σε μεγάλες επιτυχίες.

Προσαρμόσιμη εκτύπωση: Αεροζόλ και άλλες διαδικασίες εκτύπωσης χωρίς επαφή είναι τώρα ένας σημαντικός υποψήφιος για κεραίες εκτύπωσης και άλλα αγώγιμα ίχνη σε 3D αντικείμενα. Η παραγωγική ικανότητα υπάρχει σήμερα στον κλάδο, ιδιαίτερα στην Ασία. Πολλοί προμηθευτές υλικού έχουν, επίσης, τα προσόντα τα προϊόντα τους με αυτά της διαδικασίας, αν και οι τελικοί χρήστες εξακολουθούν να μας πει ότι οι περισσότεροι υπερ-υπόσχεση και υπό-παραδώσει ιδιαίτερα όσον αφορά τα επίπεδα αγωγιμότητας σε ανόπτηση σε χαμηλή θερμοκρασία. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 θα είναι η χρονιά της περαιτέρω βελτιώσεις στοιχειωδών υλικών και την αύξηση όγκου πωλήσεων, παρά πιθανές προκλήσεις στις αγορές ηλεκτρονικών τελικό καταναλωτή.

Έντυπη διαφανές αγώγιμο φιλμ: Τεχνολογικές βελτιώσεις είναι στα πρόθυρα της επιτρέπει υψηλής απόδοσης τυπωμένες ταινίες μεταλλικό πλέγμα με linewidths κάτω από 5 μm. Οι εξελίξεις αυτές βρίσκονται ακόμα σε πιλοτική φάση, με τα στενά μεγέθη web ή υψηλό κόστος, αλλά παρ 'όλα αυτά αντιπροσωπεύουν ένα μακροπρόθεσμο κίνδυνο για άλλες διεργασίες μεταλλικό πλέγμα σε μια όλο και οικονομικά ευαίσθητη βιομηχανία. Αρκετές ασημένια τεχνολογίες νανοσωματιδίων TCF έχουν χάσει την εμπορική δυναμική λόγω πτωχεύσεων εταιρεία και τα ζητήματα των ταμειακών ροών, αλλά νέο μυθιστόρημα αυτά εμφανίζονται για να πάρουν τη θέση τους. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το τυπωμένο μεταλλικό πρόοδο λύσεις πλέγμα κατά μήκος της σκάλας ωριμότητα της τεχνολογίας, αλλά δεν θα κάνει ένα εμπορικό αντίκτυπο.

Αυτοκινητοβιομηχανία: Η αυτοκινητοβιομηχανία θα παραμείνει ελκυστική αγορά για τους προμηθευτές πάστα με μακροχρόνια γραμμές προβλέψιμο έσοδα. Εφαρμογές όπως τυπώνεται αισθητήρες πληρότητας, τυπωμένο χωρητική αισθητήρες για infotainments ενότητες, ή θερμάστρες κάθισμα θα συνεχιστεί σε μεγάλο βαθμό την πρόοδό τους. Οι προσπάθειες για την ανάπτυξη και την εμπορική τυπωμένο παράθυρο de-Frosters σε πολυανθρακικό υπόστρωμα θα ενταθεί. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε επίσης να αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το οποίο θα ανακοινωθεί εφαρμογές IME για εσωτερικά αυτοκινήτων και το έτος κατά το τυπωμένο μεταλλικό πλέγμα για το παράθυρο de-Frosters θα εμφανιστεί σε οδικούς χάρτες της τεχνολογίας σε πρώιμα στάδια των μεγάλων ΚΑΕ.

Ελαστική μελάνια πέρα από τις ηλεκτρονικές υφάσματα: εκτατό μελάνια μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές πέρα από e-υφάσματα, όπως η ευέλικτη / πίνακες εκτατό κύκλωμα ή ιατρικές συσκευές. Στην ευέλικτη, εξαιρετικά εύκαμπτο ή εκτατό κυκλώματα, τυπωμένα κυκλώματα μπορούν να προσφέρουν λειτουργικότητα, αν και μπορούν να εξακολουθούν να υποφέρουν από τις συνήθεις αδυναμίες της περιορισμένης αγωγιμότητας, ανάλυση πίσσα και solderability. Σε ιατρικές συσκευές, ιδιαίτερα όταν είναι μακρά και ελαστική διασυνδέει που απαιτούνται για τη χρήση ευκολίας, τυπωμένες γραμμές μπορεί να έχουν ένα πλεονέκτημα. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το υπάρχον μη εκτυπωμένη FPCBs θα συνεχίσουν να κυριαρχούν.

3D τυπωμένα ηλεκτρονικά (3DPE): Εντοπίσαμε 3DPE ως μέτωπο ευκαιρία της καινοτομίας στην αγώγιμη περιοχή μελάνι. Η ιδέα πίσω από 3DPE είναι να συνδυάσει 3D εκτύπωση των πλαστικών με την εκτύπωση της αγώγιμα μελάνια για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες 3D σχήματα με ενσωματωμένο κύκλωμα. Αυτό θα επιτρέψει το σχεδιασμό και την 3D εκτύπωση των «έξυπνων» αντικειμένων. Η ευκαιρία για την καινοτομία είναι σε καθορισμού χαμηλότερων μελάνια αγωγιμότητα και καλή πρόσφυση σε μια ποικιλία των πλαστικών υποστρωμάτων. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το οποίο βλέπουμε περισσότερο εξοπλισμό 3DPE εισαχθεί στην αγορά και τη χρήση, όταν βλέπουμε την αναγγελία των προϊόντων μελάνι απευθύνονται ειδικά σε αυτή την αγορά.

Εκτυπώνονται PCB: Στην πραγματικότητα τυπώνονται PCBs έλαβε ανανεωμένο ενδιαφέρον για το 2016. Αυτό έγινε χάρη στις αυξημένες προσπάθειες γύρω από inkjet-τυπωμένο, μονόκλινα, δίκλινα και πολυεπίπεδη PCBs που στοχεύουν τόσο σε χομπίστα και επαγγελματίες άκρα της αγοράς. Η χρήση της προσέγγισης εκτύπωσης και πλάκα στην κατασκευή PCB, επίσης, εξακολουθούν να τελειοποιηθεί από πολλές εταιρείες, κυρίως στην Ιαπωνία και την Κορέα. Η τεχνολογία είναι πιο ώριμη από ό, τι πριν, αλλά τα πλεονεκτήματα κόστους δεν είναι ακόμη αρκετά για να γίνει μια ελκυστική εναλλακτική λύση για την πιο ώριμη, πιο αξιόπιστη και υψηλότερης τεχνολογίας κατεστημένων όγκο κάνουν. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το hype γύρω από τα χομπίστα / εκτυπωτές DIY PCB θα ηρεμήσει, ενώ επαγγελματικό multi-layer PCB εκτυπωτές θα συνεχίσει αργή και μικρής κλίμακας διείσδυσή τους στην αγορά. Η πρόοδος της τεχνολογίας για την εκτύπωση-and-πλάκα θα συνεχιστεί και στο παρασκήνιο, κυρίως στις ασιατικές εργαστήρια, χωρίς αξιοσημείωτες εμπορικές εκτοξεύσεις.

Έντυπη τρανζίστορ και της μνήμης: Έντυπο τρανζίστορ και η μνήμη είναι, κατά κάποιο τρόπο, μια παλιά ιδέα της εφαρμογής. Έντυπη τρανζίστορ απέτυχαν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Τώρα, όμως, η πρόοδος της τεχνολογίας, ιδιαίτερα από την Ιαπωνία, είναι αρκετά ελπιδοφόρα να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για το θέμα. Εδώ, θα απαιτηθεί πρόστιμο εκτύπωση στενές γραμμές. Έντυπη μνήμη έχει επίσης στην ημι-εμπορική παραγωγή για χρόνια και τώρα αντιμετωπίζονται καλύτερα τα ζητήματα γύρω από την απόδοση. Συνολικά, αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το οποίο η αναζήτηση για μοναδικές εφαρμογές των τυπωμένων τρανζίστορ και τη μνήμη συνεχίζεται, και το έτος όταν οι προμηθευτές μελάνι γίνει πιο ενεργά με εκτυπωτές για να προσαρμόσετε καλύτερα τις προσφορές τους.

Μεγάλης επιφάνειας LED πίνακες φωτισμού: Η εμπορική δραστηριότητα γύρω από την εκτύπωση συστοιχίες LED μεγάλης περιοχής αρχίζει να πάρει. Η βάση της τεχνολογίας ήταν στα σκαριά για τα τελευταία 4-5 χρόνια. Τώρα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον τελικό χρήστη και πιο δημιουργική προσπάθεια από τις εταιρείες που βρίσκονται υψηλότερα στην αλυσίδα από τους προμηθευτές υλικού. Οι απαιτήσεις της τεχνολογίας είναι απλή, αλλά μη εκτυπωμένη λύσεις είναι επίσης τοποθέτηση μια πρόκληση που βασίζεται στην υψηλή αγωγιμότητα και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ως εκ τούτου, σε γενικές γραμμές, αναμένουμε το 2017 να είναι το έτος κατά το οποίο η αύξηση των πωλήσεων σε αυτό το έτος αν και από πολύ μικρή βάση.

Υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές που αναπτύσσονται για αγώγιμη πάστα που θεωρούμε στην έκθεσή μας στην λεπτομέρεια. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν συστοιχίες μεγάλης περιοχής ανίχνευσης / συστήματα, μπαταρία και φυτικών καλοριφέρ, παράθυρα συχνότητα-επιλεκτική, και πολλά άλλα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην έκθεσή μας αγώγιμο μελάνι Αγορές 2017-2027: Προβλέψεις, Τεχνολογίες, παίκτες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις αγορές.